tirsdag 15. april 2014

Lily reiser, om en følgesvenn og god påske!Nå er det avgjort! Konkurransen på Facebook og Instagram er avsluttet og vinneren er trukket. Lille Lily skal reise til Hunndalen. Der skal hun få bo hos mamma Iren og familien. Michelle skal bli Lily sin adoptivmamma. Lily gleder seg stort. Hun er klar! Klar for nye eventyr.Og det er nettopp slik det ofte er når vi sender ulike varianter av Rubens Barn rundt omkring i Norge. Små, sjarmerende og personlige tøydokker tar fatt på en ny reise - til noen som skal ta vare på dem, og som forhåpentligvis inkluderer dem i sin hverdag. Vi får noen ganger tilsendt en mms, et bilde, når Rubens Barn-dokkene har kommet fram. Det er koselig, det! Og vi er overbevist om at en liten venn, kan være svært betydningsfull. En fast følgesvenn- i gode og onde dager, som får ta del i barnets fantasiverden, i den viktige rolleleken og den sunne empatiske utviklingen.

Min eldste datter, Martine, har en isbjørn som har fulgt henne siden hun kom til verden i 1990. Lille "Ibbe" har bodd 8 måneder i Frankrike, og nå nyter han studentlivet i Oslo på tredje året. Han kom på besøk til jul, og hele familien er så glad for å se han. Gjennom 90-tallet har vi kjent oss igjen i den svenske barne tv-serien "Rädda Joppe, död eller levande". På bildet under er han på julebesøk i år.
Han er nå mer som en onkel som kommer hjem til begivenheter og deltar på familietradisjoner.

 
 
Nå er det sol, det er påske og det er vår i været. Om dere skal være hjemme, dra til fjells, være ved sjøen, eller kanskje dra utenlands, nyt tiden, vær sammen! Vi drar til fjells, med to store barn og en kjæreste, og femåringen. Mellomste på snart 17 er naturlig nok ikke superentusiatisk til hyttetur, men vi har funnet en løsning som vi er enige om (liker i alle fall mora og tro), med færre dager for han på fjellet enn for oss andre. Selv om venner er viktigst akkurat nå, er det likevel et ønske om å være sammen som søsken. Det prioriteres selv om familieturer kommer litt ned på lista i en periode i livet. Og noen ganger er det sånn at vi voksne må minne dem på at det er lurt å sette av tid til å være sammen, særlig nå som storesøster har fløyet ut av redet og kommer hjem en gang iblant. Og det vet jeg at de alle tre setter stor pris på. Når storesøster de siste årene, på eget initiativ, ønsker å være sammen med oss i påsken, gjør at vi forstår enda mer om viktigheten av gjentakelse og tradisjoner. Om Ibbe er med, vet jeg ikke enda, men han er alltid velkommen!
 
Vi ønsker med dette alle som besøker nettbutikken vår, følger oss på Instagram og Facebook, og lesere av bloggen, en riktig GOD PÅSKE! Tradisjoner som appelsiner og kvikk lunsj, spille spill sammen og grille pølser, kan faktisk gjøres hvor som helst, i alle fall nesten. Det viktigste for mange barn er kanskje at det gjøres noe av det som "vi alltid har gjort", noe som forhåpentligvis skaper tilhørighet. Ha fine dager!
 
 
 
Og sist, men ikke minst, vil vi selvsagt takke alle som har deltatt i konkurransen vår! Vi vil også takke Cecilie som på eget initiativ har reklamert for oss og Rubens Barn på bloggen sin. Ta en titt innom http://smessy.blogg.no/  En fin mammablogg!
 
Vi vil også takke butikken Engler og Cowboyer på Gjøvik som har heiet på oss på Instagram. Slik uventede reklame liker vi og det varmer ekstra. Tusen takk! Sjekk  @englercowboyer på Instagram!
 
 
Benedicte 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar