mandag 7. april 2014

Lily vil flytte! #konkurranse #giveaway #rubensbarn

Nettbutikken Englefjes og alver har ny konkurranse, eller "give away" som mange bruker om ting som kan vinnes GRATIS. Og i anledning påsken, har vi valgt ut noe GULT.

Lille, fine Lily er en mini-ballerina fra Rubens Barn. Et lite sjarmtroll som kan lekes med, eller henges opp til pynt på barnerommet. Nydelig kledd i gult, og klar til PÅSKE.Det du må gjøre er å skrive en kommentar på vår Facebook-side,  https://www.facebook.com/EnglefjesOgAlver?ref=hl,  og fortelle oss hvorfor lille Lily bør flytte til nettopp dere. Vi setter pris på kreative forslag, men alle forslag har like stor mulighet om den forteller oss at hun vil få det godt. Du kan også kommentere bildet på vår Instagram-konto, http://web.stagram.com/n/englefjesogalver/

Kommenterer du begge steder, får du to lodd med i trekningen. Det er hyggelig om du deler bildet med andre for oss. Det legger vi ekstra merke til! :-)
I nettbutikken vår er det direkte link inn til både Instagram og Facebook. Sjekk øverst til venste i nettbutikken. Her kan du se hva vi har lagt ut på sosiale medier den siste tiden. http://www.englefjesogalver.no/

Den lille, skjønne mini-ballerinaen Lily, og andre tøydokker fra Rubens Barn, finner du her: http://englefjesogalver.no/index.php?route=product/category&path=94_98Vi ønsker alle en flott før-påsketid! Det er vår!


Benedicte


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar